KERESÉS
+36 30 395 2264
Kosár / Megrendelés 0 termék 0 Ft
mindenkiaruhaza.hu
jelmez kiegészítők farsangra
Garancia

A vásárlástól számított 14 napon belül termékeinkre cseregaranciát biztosítunk. A termékeket csak eredeti csomagolásban, sérülésmentes állapotban a számla visszaküldése mellett cserélünk vissza. Használt, mosott terméket semmilyen körülmények között nem veszünk vissza. A visszaküldés kizárólag postai, futár úton történik, melynek visszaküldés díja mindig a Vevőt terheli, utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni! A csomagot, kérjük, értékbiztosítással együtt adják fel, mert a szállítás során keletkezett sérülésekért felelősséget nem vállalunk. A termék sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik. Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem áll módunkban átvenni.

Elállás joga

A Távollévők között kötött szerződésről szóló 17/1999 (II.5) Kormányrendelet értelmében a Vásárlónak jogában áll 14 napon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállni. A nyolc munkanapos határidő  attól a naptól kezdődik amikor a Vásárló a csomagot átvette. A visszaküldött áru ellenértékét az Eladó a csomag kézhezvételétől számított 15 napon belül visszajuttatni a Vevőnek. Az ellenérték visszajuttatása kizárólag átutalással történik. Elállás esetén az Eladó  az átvett vételár, szolgáltatási díj után kamatot nem fizet.

Szavatossági igény

Szavatossági igény benyújtására a Ptk. ide vonatkozó szabályai, valamint a 49/2003 (VII.30) GKM rendelet „a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről” útmutatásai az irányadók. A szavatossági igény benyújtása akkor jogos, ha a terméket az útmutatásoknak (bevarrt címke) megfelelően kezelték és rendeltetésszerűen használták. A visszaküldött terméket a - visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik - megvizsgáltatjuk, annak érdekében, hogy bizonyított legyen a tény, a terméket semmilyen külső - hő, olló, vegyi vagy esetleg túlzott fizikai - hatás nem érte. Amennyiben a termékben bekövetkezett minőségromlás gyártási hiba következménye, a hibát javítással vagy cserével kiküszöböljük, a trv-ben előírt 15 napos határidőn belül. Amennyiben sem javításra, sem cserére nincs lehetőség, a jogosult kérhet árleszállítást vagy elállhat a szerződéstől. (használatra nem alkalmas termék esetében)

Reklamáció és jótállás (hibás termékek cseréje)

Amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagon, a szállító az Ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Ha véletlenül eltérést tapasztal a számlázott és a szállított tételek között, esetleg sértetlen csomagolásban sérült árut talál, kérjük, okvetlen hívja fel Vevőszolgálatunkat! Kérjük, a számlát vagy másolatát őrizze meg, mert a garancia csak ennek meglétével, illetve a termék hiánytalan, tartozékokkal együttes állapotában érvényesíthető. Cégünk a gyártó és a forgalmazó által biztosított garanciális feltételek szerint jár el. Amennyiben nem a szállítás során következett be a termék sérülése, e-mailben vagy telefonon jelezze felénk a problémát és a kiszállítást követően 14 napon belül juttassa vissza áruházunknak a hibás árut. Amint megérkezik, azt természetesen térítésmentesen kicseréljünk. A csereáru szállítási díját ilyen esetben magunkra vállaljuk, a hibás árut azonban Önnek kell hozzánk visszajuttatnia!

MINDENKI ÁRUHÁZA - minden jog fenntartva.