KERESÉS
+36 30 395 2264
Kosár / Megrendelés 0 termék 0 Ft
mindenkiaruhaza.hu
?"gorjuss
Megjelenítve 1-től 3 -ig
(Összesen 7 Hír)

Vidd haza Klimtet! De miért is? :) 

Gustav Klimt a századfordulós bécsi szecesszió egyik legkiemelkedőbb festője, akinek műveinek népszerűsége jelenleg is fellegkorát éli. De hogy mi is lehet az oka ennek? A következőkben ennek járunk utána.

 

Ahhoz, hogy teljesen átérezzük mit is nyújthat számunkra Klimt és az ő festményei merüljünk el egy kicsit jobban abban, hogy mi is jellemzi a festő művészetét.Ha alaposabban szemügyre veszünk egy Klimt képet, láthatjuk, hogy a térábrázolás elmosó
dik - a teret csupán a gemetriai formákon keresztül érzékelhetjük. Ezek az alakzatok a nyugalom, valamint a felfelé növekedés érzését is átadják, amelyek pozitív hatást gyakorolhatnak pszchihés állapotunkra, épp ezért  azonnal roppant vonzóvá és izgalmassá válhatnak számunkra ezek a képek. 

 

A legtöbb igazán népszerű festmény középpontjában női alakok állnak, hiszen Klimt életében a női muzsák mindig is meghatározóak voltak. A festményeken a sziluettek jól beolvadnak a háttérbe, csupán az arc és a kezek emelkednek ki jelentős kontraszttal. Ezzel a festő a rangot és az eleganciát igyekezett megtestesíteni, azonban az erotika és az erős érzelmi kifejeződés megjelenése sem állt távol tőle - a nőiesség és a párkapcsolati - testi szépségek megjelenése felszabadítja a vibráló energiákat. Ezen kívül ez a nagy kontraszt távolságot teremt a festmény és nézője között, egyfajta feszültséget termtve, amely szintén jelentős energiák megmozgatására képes.

 

Klimt életművének fontos időszaka volt az arany korszak, amikor is előszeretettel akalmazta a sötét sárgától az aranyba hajló színeket, valamint arany lapocskákat is felhasznált korának divatjától eltérően. A narancs, arany, sárga és barna színek segítenek aktívbbá válni, elkerülni a betegségeket és csökkenteni a depressziós érzést. 

 

Öt fontosabb Klimt festmény van, amit ajánlunk, hogy díszítsd velük otthonodat: A csók, Életfa, Adéle Bloch-Bauer I., Beteljesülés  és Várakozás. Mindezen képek tartalma erőteljesen kiegészítheti lakásod berendezését és még feng-shui szempontból is hozzájárulhat mindennapjaid zökkenőmentessé tételéhez. 

 

 

Ha kedvet kaptál válassz hatalmas Klimt lakberendzési - és ajándéktárgy kínálatunkból és tapasztald meg ezen tárgyak jótékony hatásait! 

 


Egy videó a Facebook oldalunkról, amelyben megmutatjuk Neked, hogy melyik iskolacuccainkból tudsz összeállítani egy teljes iskolakezdő csomagot 17500Ft-ból! 

Iskolakezdés 2017. – Hogyan készüljünk az iskolára olcsóbban? Avagy a nagy iskolaszer kisokos

 Lassan visszafordíthatatlanul megérkezik az augusztus és ezzel együtt beindul az iskolaszer vásárlási roham is. Ez az időszak sok esetben igen stresszes a szülők számára, hiszen előteremteni mindazt az összeget, amely a legtöbb esetben egy – vagy több- gyermek beiskolázáshoz szükséges, bizony nem könnyű feladat. Éppen ezért ilyenkor minden kis spórolási lehetőség, apró praktika jól jöhet. Ha ezzel Te is egyet értesz, olvasd tovább cikkünket, hiszen a következőkben pár hasznos tanáccsal látunk el, hogyan is szerezd be a megfelelő iskolaszereket a legjobb áron.

 

1: Iskolatáska

Az iskolatáska vásárlás mindig az egyik legmeghatározóbb dolog egy gyermek életében. Ez különösen fontos az épp iskolába induló, kisebbek számára, hiszen egy jól kiválasztott táska jelentős érzelmi kötődést és pozitív motivációt válthat ki belőlük az iskolába járással kapcsolatban. Épp ezért igazán kedveltek a különböző állatos vagy rajzfilm figurás táskák, azonban ezeknek az ára is a népszerűségükhöz alkalmazkodik, vagyis nem a legolcsóbbak.

 De semmi pánik, hiszen egy kis internetes keresés után rátalálhatunk pár leakciózott darabra, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak mind a szülők, mind pedig a gyerekek igényeihez. A mindenkiaruhaza.hu kínálatában már találhatunk jó minőségű hátizsákot Minionokkal 4990Ft-ért, vagy FC Barcelona lógóval 7990Ft-ért is. A népszerű ergonomikust iskolatáskák sajnos már a drágább kategóriába tartoznak és a legtöbb üzletben 13000Ft a legalacsonyabb ár, amiért hozzájuthatunk. Azonban ha kevesebbet szánnánk rá, akkor se kell lemondanunk erről a típusról, hiszen egy kis keresgélés után, webáruházunkban találhatunk Utódok mintájút 6990Ft-ért, vagy épp a Kis kedvencek titkos életének szereplőivel díszítettet 9900Ft-ért.

Tehát azt javasuljuk, hogy szánjunk időt arra, hogy online átböngésszük a nagyobb kínálattal rendelkező webáruházak készletit, hiszen nem ritka, hogy kincsekre bukkanhatunk szinte potom áron. J

 

2: Tolltartók

Egy jó táska mellé természetesen megfelelő tolltartóra is szükség lesz. A táskáknál már említett kiválasztási irányelvek mellett itt még az is nagy jelentőséggel bír, hogy mi lesz a tolltartó funkciója és mennyi írószer tárolására szükséges. Ha nem kérnek túl sokat az iskolából, akkor egy egyszerű kihajtható tolltartó is elég lehet, azonban ha több ceruza szükséges, akkor emeletes darabot érdemes választani, vagy kiegészíthetjük a kihajtható tollartót egy henger alakú tolltartóval is.  

Ezek ára típustól és mérettől függően változik és nem ritka, hogy 5000Ft környékén találkozhatunk velük egy-egy üzletben. Azonban egy kis keresgélés után tolltartóból is találhatunk nagyszerű ajánlatokat az interneten. A mindenkiaruhaza.hu oldalon már 990Ft-ért beszerezhetjük a nekünk megfelelő tolltartót, legyen az kihajtható Violetta vagy Star Wars mintás, emeletes Miss Chick Emmával díszített vagy épp henger alakú -más néven „bedobálós”- pókos vagy Jégvarázsos.

 

3: Füzetek

Füzetből sok kell és hát lássuk be, hogy az iskolában ezekkel találkoznak legtöbbet a gyerekek. Így nem utolsó szempont az ár mellett, hogy szépek is legyenek ezek a füzetek, hiszen akkor valószínűleg sokkal lelkesebben fog benne dolgozni csemeténk. Az a jó hírünk, hogy itt sem szükséges kompromisszumot kötni az ár és a dizájn között, hiszen webáruházunkban egy sima füzet áráért 95Ft-ért beszerezhetünk egy Herlitz, sárkány mintás, vonalazás nélküli füzetet. Ezen kívül, ha alaposan átlapozzuk a kínálatot találkozhatunk 110Ft-ért őzikés, vonalas vagy 130Ft-ért Szenilla nyomában borítós, négyzetrácsos füzettel is. Tehát ebben az esetben is érdemes vásárlás előtt egy kis kutatást végezni és nem csak valóságos üzletekben nézelődni.

 

 

Tehát a tanácsunk: Ne tartsunk az online vásárlástól, hiszen ez pont olyan –ha nem hatékonyabb-, mint a valós idejű offline vásárlás, de jellemzően sokkal kedvezőbb áron tudunk hozzájutni a kiszemelt termékekhez. Mindezen felül érdemes egyszerre, egy helyről megrendelni mindent, amire szükségünk lehet, hiszen például a mindenkiaruhaza.hu 24000Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítást biztosít, amivel szintén pénzt és időt takaríthatunk meg. És még attól sem kell megijednünk, ha netán nem tetszik a megrendelt termék, vagy nem olyan, mint amire számítottunk, hiszen 14 napon belül minden indoklás nélkül elállhatunk a vásárlástól. Azonban ha mindenképp ragaszkodunk ahhoz, hogy csak személyes megtekintés után veszünk meg valamit, akkor erre is lehetőségünk van: a mindenkiaruhaza.hu szeretettel várja vásárlóit minden munkanap 9-17 között Budapest X. kerületében, az Árkád Bevásárlóközponttól csupán 10 percre, ingyenes parkolási lehetőséggel.  

 

Megjelenítve 1-től 3 -ig
(Összesen 7 Hír)
MINDENKI ÁRUHÁZA - minden jog fenntartva.