KERESÉS
+36 30 395 2264
Kosár / Megrendelés 0 termék 0 Ft
mindenkiaruhaza.hu
“Iskolai
HÍREK

SOY LUNA
A népszerű Violetta című latin-amerikai sorozat a 3. évadjával befejeződött. Nálunk a Disney Channel csatornán szeptemberben indul az utolsó évad.
A Disney Csatorna egy hasonló tiniknek szóló telenovellával szeretné pótolni az utána keletkező űrt.
Soy Luna a Disney legújabb argentin televíziós filmsorozata, melyet Argentínában 2016. március 14-én mutatták be. Itthon a Disney Channel csatornán lesz látható.
Luna (Karol Sevilla) egy átlagos lány, aki Mexikóban éli szokásos mindennapjait. Iskolába jár, megvannak a barátai, és imád görkorcsolyázni. Itt ismerkedik meg Simónnal, aki szerelmes a lányba, azonban felbukkan Matteo aki szerelmes lesz Lunába, és ezzel Simón legfőbb vetélytársává válik. Luna élete akkor változik meg, amikor szülei közlik vele, hogy Buenos Airesbe költöznek. A szülei beíratják a Blake South College-be, ahol megtalálja az igaz barátait és ellenségeit is. Ott van Matteo barátnője, Ámbar (Valentina Zenere), aki megtudja, hogy a barátja sokat van Lunával, ezért féltékeny lesz. Luna itt fedezi fel a tehetségét az éneklés iránt, így elkezd délutánonként a Jam&Rollerbe járni, ahol egyszerre űzheti a két hobbiját, a görkorizást és az éneklést.
Az Jam&Roller "Open Music" elnevezésű rendezvényén eredetileg Simónnal vesz részt, de később párja nem más lesz, mint Matteo. Időközben fény derül a Benson család titkára is: Sharon (Lucila Gandolfo) édesapja, Roberto egy sok-sok évvel korábbi tragédia után örökbe adta másik gyermekének kislányát, Sol Bensont, akiről később kiderül, hogy egy, és ugyanaz a személy, mint Luna.

Szereplők:
Soy Luna – Karol Sevilla
Matteo Balsano – Ruggero Pasquarelli
Ámbar Smith – Valentina Zenere
Simón Álvarez – Michael Ronda

Reméljük ez a tiniknek szóló sorozat meghódítja majd a Violetta rajongók táborát is.
A Soy Luna kollekció már elérhető az oldalunkon, melynek a színvilága vidám nyári hangulatot idéz.

A kis kedvencek titkos élete
Az év leginkább várt animációs filmje nemcsak gazdiknak!
Az Illumination Entertainment és az Universal Pictures ötödik egész estés alkotása bepillantást enged az állatkedvelő nézőknek abba, hogy mit csinálnak a kis házikedvencek egész nap otthon, miután a gazdik elmentek dolgozni, vagy az iskolába.
A kis szőrgolyók imádnivalóak amíg otthon vagyunk, de mi történik, ha a pudlink titokban Heavy Metal rajongó, vagy ha a tacskónk fölfedezi a robotgépek alternatív hasznosítási lehetőségeit?
Bizony elszabadul a pokol!
A főhős, Max kutyus élete tökéletesnek mondható, míg imádott gazdája örökbe nem fogadja legújabb barátját, Duke-ot. A keverék kutyus fenekestül felfordítja az életét. Minden ellentétjüket félreteszik azonban, amikor rájönnek, hogy a túlbuzgó, világuralomra törő Hógolyó nevű fehér nyuszi hadsereget szervez a kóbor állatokból, és így akar bosszút állni a családban élő kedvenceken és azok gazdáikon.
Magyarországi bemutató: 2016. augusztus 4.
Max, Duke, Fetch, Pamper Me és Bunny állatfigurák nemcsak a filmvásznon, hanem iskola kollekción is megjelenik, melyet lányoknak és fiúknak is egyaránt ajánlunk!

Milyen a JÓ ISKOLATÁSKA?
- Könnyű 0,8-1,1 kg között legyen
- Ergonómikus hátkialakítás, mely vigyáz a fejlődésben lévő gyermek tartására, gerince állapotára. Igazodik a gyermek gerincéhez, biztosítja a helyes testtartást
- Merevített, így könnyen pakolható
- Biztonságos – fényvisszaverővel ellátott
- Kényelmes: párnázott hátkiképzés, vállpánt
- Vízálló, tartós anyagból készült, alján kopásállóval. Könnyen tisztítható.
MINDENKI ÁRUHÁZA - mindenjog fenntartva.