Sajnos a keresett termék már nem található meg webáruházunkban.
Helyette ajánljuk az itt található termékünket.
A kellemetlenségért elnézését kérjük.

Herlitz FiloLight Mágneszáras Iskolatáska - Sea Bubbles


Bruttó 23.990 Ft 30.990 Ft
Notice: Undefined index: kiszereles_ara in /web/mindenkiaruhaza/mindenkiaruhaza.hu/templates_c/tmpl_15320/a1625e74ce7b85f4acc8b183c609f6d9b4ac7c85.file.termek_potlas.tpl.php on line 186

Akció vége:
  • Ter. állapot: Raktárról
  • Raktárkészlet: 1.00
  • Gyártó: Herlitz
  • Cikkszám: 50037933
Oszd meg mással is

Bővebb leírás

Kimagasló minőségű Herlitz Softlight iskolatáska lányoknak, Smart FidLock mágneszárral, IGR minősítéssel, különleges hátizsák formával. Kényelmes, tágas modell jól szellőző, légáteresztő, ergonomikus hátkialakítással, kivehető derékpánttal. Párnázott, kettős állítható magasságú vállpánt, mely akadálymentesen állítható. Magassághoz állítható mellkaspánt.

Erős, stabil és vízálló alja műanyag lábakkal készült. Praktikus fogófül rendelkezik.
Az iskolatáskában tágas belsőt tér található könyvtartóval, előzsebbel, melybe kényelmesen elfér a tolltartó, vagy uzsonnásdoboz.
Két cipzáras oldalzsebbel rendelkezik.
A mágneses Smart FidLock, mely oldalirányban könnyen nyitható és automatikusan záródik.
Tetején cserélhető, tépőzáras DIY táskadísszel (delfines, hableány)
A gyermek biztonságát a táska elején, oldalán és a vállpántokon található fényvisszaverő elemek biztosítják a nagyfokú láthatóságot a sötétben (kiváló minőségű Oralite fényvisszaverő rátétek).
Anyaga poliészter, víztaszító impregnált réteggel az eső és a nedvesség ellen (vízálló). PVC mentes.

IGR tanúsítvánnyal rendelkező hátkialakítás azt jelenti, hogy a Herlitz FiloLight fazonú iskolatáska mindig a gyermek változó magasságának megfelelően állítható be. Az ergonomikus, légáteresztő hátpárnázat, a kivehető derékpánt és az akadálymentesen állítható váll- és mellkaspánt garantálja a kényelmes illeszkedést és nagyszerű beállítási lehetőségeket biztosít. (Institut für Gesundheit und Ergonomie = Egészségügyi és Ergonómiai Intézet.)

Szín: lila, buborék mintával, 2 cserélhető emblémával (delfines és hableányos).
Garancia: 2 év.