Sajnos a keresett termék már nem található meg webáruházunkban.
Helyette ajánljuk az itt található termékünket.
A kellemetlenségért elnézését kérjük.

Pop-a-Tops Dinó csata társasjáték


Bruttó 3.990 Ft 4.550 Ft
Notice: Undefined index: kiszereles_ara in /web/mindenkiaruhaza/mindenkiaruhaza.hu/templates_c/tmpl_15320/a1625e74ce7b85f4acc8b183c609f6d9b4ac7c85.file.termek_potlas.tpl.php on line 186

Akció vége:
  • Ter. állapot: Raktárról
  • Raktárkészlet: 1.00
  • Gyártó: Flair Toys
  • Cikkszám: JS-PLGP014
Oszd meg mással is

Bővebb leírás

A gyerekek imádják a társasjátékokat. Ez a különleges dinoszauruszos játék azonnal lenyűgözi majd őket. A játék szabálya egyszerű, csak egy kis szerencsére lesz szüksége a játékosoknak. A kártyákon a dinók az alábbi kategóriák alapján vannak pontozva: méret, súly, gyorsaság, támadás és védekezés.
Nyomjátok meg a doboz tetejét, hogy a dobókocka megpördüljön. A kocka mutatja meg milyen kategóriában kell megtalálni a legmagasabb pontszámú őslényt.
Válasszatok egy kártyát az asztalról. A kockadobás eredménye alapján a megfelelő kategóriában a legmagasabb pontszámmal rendelkező dinó nyer, aminek a játékosa megtarthatja a kezében lévő lapot.
Akinek a játék végén a legtöbb kártyájva van, megnyeri a játékot.
Ha rövidebb játékot szeretnétek játszani, akkor határozzátok meg előre a kártyaszámot, és a győztes az lesz, aki előbb eléri ezt a célt.
Egy 3. változatban a memóriátokat tehetitek próbára. Ebben a játékban ha nyertek egy kártyát, tegyétek képpel lefelé magatok elé. Amikor ez a kombináció újra felbukkan a játékos, aki megnyomta a pop-a-top tetejét és emlékszik kinél is volt ez a kártya, ellophatja.

A játék kis helyen is elfér, akár utazáshoz is remek választás.

Játék tartalma:
32 db kártya
játékszabály

Játékosok száma 2-4 fő.
Játékidő: kb. 10-15 perc.

Ajánlott 6 éves kortól.