Sajnos a keresett termék már nem található meg webáruházunkban.
Helyette ajánljuk az itt található termékünket.
A kellemetlenségért elnézését kérjük.

Mindtrap Árnyék nyomozó rejtélyei kártyajáték


Bruttó 3.190 Ft

  • Ter. állapot: Raktárról
  • Raktárkészlet: 1.00
  • Gyártó: Flair Toys
  • Cikkszám: JS-37062K
Oszd meg mással is

Bővebb leírás

Mutasd meg, hogy agyban nagy vagy! A kártyajáték 12 évnél nagyobb gyerekeknek szól, de a felnőttek számára is kihívás.
Készen állsz az agytornára? A zsebre vágható MindTrap kártyajátékok izgalmas és elgondolkodtató kihívásokra hívnak. Nézz szembe a feladványokkal egyedül vagy társasággal. Játszatok kooperatívan, vagy versenyezzetek, és derítsétek ki, kinek vág a legjobban az esze!

A Mindtrap – Árnyék nyomozó rejtélyei pakli kétszer 71 feladvánnyal dolgoztatja meg az agyat. Eszement kihívásokkal fogtok találkozni, ami minden idegsejtet meg fogja mozgatni.
Minden kártya egy bűneset körülményeit taglalja, amiből fény deríthettek a rejtélyre.
Lépjetek Poirot és Columbo nyomdokaiba, olvassatok a sorok között, lássátok meg az összefüggéseket, és tegyetek pontot az ügyek végére!

MindeTrap – Árnyék nyomozó rejtélyei játékszabály röviden
Egymagad is próbára teheted a képességeidet, húzz egy kártyát, olvasd el a feladványt, és próbáld megválaszolni. Ha társaságban, egymás ellen játszotok, a feladványt a tőled balra ülőnek címezd, és haladjatok az óramutató járásával megegyező irányban. Jól rejtegesd a kártyát, mert a hátoldala a választ rejti!

Ha a játékos helyesen válaszol, elteheti a kártyát, ha viszont kifog rajta a kérdés, tegyétek félre a lapot. Az nyer, aki előbb összegyűjt 5 kártyalapot, de saját célokban is megegyezhettek.

Játszhattok a teljes paklival, vagy a játékosok száma alapján leszámolhattok annyi darabot, ahány kört szeretnétek játszani.