KERESÉS
+36 30 395 2264
Kosár / Megrendelés 0 termék 0 Ft
mindenkiaruhaza.hu
jelmez kiegészítők farsangra
Szállítás


Futárszolgálattal

A megrendelt terméket a megrendelés fogadásától számított a termékeknél jelzett időn belül házhoz szállítjuk. Egyes termékeknél a szállítási határidő hosszabb lehet, ebben az esetben Önt feltétlenül tájékoztatjuk.

Sürgős kiszállítás esetén kérjük, a megrendelés megjegyzés rovatában mindenképpen jelezze azt munkatársaink felé.

A megrendelt árut a Transoflex futárszolgálata kézbesíti. A szállítást megelőző napon Önt emailben értesítjük. Amennyiben még sem tartózkodott a kiszállítás napján a megadott címen, értesítőt hagynak és megpróbálják felvenni Önnel a kapcsolatot telefonon. Szállítási díjunk Magyarországon egységesen 15000 Ft-ig bruttó 999 forint, 15001 Ft-tól 24000 Ft-ig bruttó 599 forint 24.001 forint felett a szállítás díját teljes mértékben átvállaljuk Öntől. A díjak csomagonként értendő, így érdemes egy alkalommal több terméket is megrendelnie. Kivételes esetekben, amikor a termék mérete vagy súlya azt indokolttá teszi, extra szállítási költséget számítunk fel, amelyről tájékoztatjuk. A futárnál készpénzes és kártyás fizetésre van lehetőség. Elektronikus számlázásunk van, így számláját a rendelésnél megadott email címre küldjük a szamlazz.hu rendszeréből.

Kérjük, megrendelés esetén, lehetőség szerint adjon meg telefonos elérhetőséget is, ezzel is könnyítve a csomag mielőbbi megérkezését. A megadott számon csak a szállítással kapcsolatban felmerülő ügyben keressük, azon semmilyen ajánlattal nem zavarjuk.

A kézbesítés munkaidőben, jellemzően 9 és 16 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a megrendelt csomagot (például munkahely). Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, következő napon megkísérli újra a kézbesítést.

Kérjük ha törékeny matricával ellátott csomagot kap, akkor az átvétel után kérje meg a futárt, hogy várja meg amíg felbontja a csomagot. Ha sérülést tapasztal, kérjük vetessen fel jegyzőkönyvet. Amennyiben a futár nem tudja megvárni, akkor ügyfélszolgálatunkon kell azt haladéktalanul jelezni, mert kárigényét csak ebben az esetben tudjuk elfogadni.

A megrendeléskor küldött linkkel nyomon követheti megrendelésének állapotát.

A rendelés során a Megjegyzés rovatba beírhat minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Például, ha nem Ön, hanem valaki más veszi át a csomagot, mindenképpen adja meg az illető személy nevét és elérhetőségét. Nehezen megtalálható munkahely esetén érdemes pontosan megadni az emelet- és ajtószámot, illetve rövid útbaigazítást adni, amely alapján a futár könnyebben odatalál.

Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei azonban minden esetben Önt terhelik.

Csomagolási díjat nem számolunk fel.

A futárszolgálat hibájából bekövetkező késedelemért felelősséget nem vállalunk.

GLS csomagpont

A megrendelt terméket a megrendelés fogadásától számított a termékeknél jelzett időn belül elküldjük a csomagpontra. Egyes termékeknél a szállítási határidő hosszabb lehet, ebben az esetben Önt feltétlenül tájékoztatjuk.

A csomag feladásának napján Önt értesítjük, a csomag a következő munkanapon ér ki a csomagpontra.

A csomag kiérkezésekor Önt a rendelésben megadott emailben és telefonszámon SMS-ben értesítik.

A csomagot a csomagponton 5 munkanapig tárolják. Át nem vett csomagot, csak újabb szállítási költséggel tudunk kiküldeni. Csomagpontos szállítási díjunk 15000 Ft-ig bruttó 690 forint, 15001 Ft-tól 24000 Ft-ig bruttó 490 forint 24.001 forint felett a szállítás díját teljes mértékben átvállaljuk Öntől. A díjak csomagonként értendő, így érdemes egy alkalommal több terméket is megrendelnie.

Személyes átvétel

A megrendelt termékeket személyesen is át tudja venni irodánkban (1106 Bp., Fehér út 10., Örs vezér térnél, az Árkád mögött kb. 500 méterre van az ipari park bejárata). A megrendelés leadásánál kérjük, válassza ki, hogy személyes átvétel. Amint összekészítettük a megrendelt termékeket, értesítjük Önt a megadott elérhetőségen (sms, email), hogy rendelése átvehető. Parkolási lehetőség az udvaron. Kiküldött értesítés után csomagját 5 munkanapig tároljuk.
Személyes átvételnél bemutatótermünkben található termékeket egy helyszíni rendeléssel is át tudja venni rögtön.

mastercard maestro visa
Személyes átvételnél ezekkel a bankkártyákkal is fizethet nálunk.


MINDENKI ÁRUHÁZA - minden jog fenntartva.